Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips idag, speltips på fotboll, betting tips, odds, dagens bästa speltips

Double Up #169

av Lisandro Mare| Fotboll, Double Up
Fredagens 4e double up är en singel till oddset 2.10 gånger pengarna! Speltipset hittar ni div.2 Västra Götaland i matchen mellan Lindome GIF - Bergdalens IK! Tänk på att idag har vi 4 olika spel uppe, double up nr 166-169 är levande!

Double Up är ett spel där siktet ligger på oddset runt 2 gånger pengarna, Insatsen är statisk där vi alltid satsar exakt samma belopp i varje spel. Det händer ibland att vi missar flera spel i rad så fundera noga på vilken insats som är lämplig för just dig, välj alltid det som känns mest bekvämt och chansa inte!! 

Jag rekommenderar att ni kör på samma bolag som mig för att få samma utbud/odds så ni slipper ändra i spelen. Har du inget konto där jag spelar och vill skapa ett så uppskattar vi om du stöttar oss genom att skapa ett konto via vår hemsida, klicka på bonusknappen nedan för att komma direkt till rätt spelbolag där spelet är lagt! Tack på förhand och lycka till!

speltips idag, speltips på fotboll, betting tips, odds, dagens bästa speltips, betsson
Speltips

Klicka på bonus knappen för att komma till samma spelbolag som speltipset är lagd på!

Speltips: Double Up
Odds: 2,10
Insats: 1 units

Spelstopp: fredag 19:30

Bonus: 100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn