Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips idag, speltips på fotboll, betting tips, odds, dagens bästa speltips

Double Up #170

av Lisandro Mare| Fotboll, Double Up
Igår satte vi 3/4 double up vilket var riktigt bra! Förhoppningsvis får vi idag en minst lika bra dag ! Dagens första speltips är dubbel till oddset 2.35 och matcherna hittar ni i Finland mellan Kups Kuopio - AC Oulu och i svenska division 2 mellan IFK Luleå - IF Älgarna!

Double Up är ett spel där siktet ligger på oddset runt 2 gånger pengarna, Insatsen är statisk där vi alltid satsar exakt samma belopp i varje spel. Det händer ibland att vi missar flera spel i rad så fundera noga på vilken insats som är lämplig för just dig, välj alltid det som känns mest bekvämt och chansa inte!! 

Jag rekommenderar att ni kör på samma bolag som mig för att få samma utbud/odds så ni slipper ändra i spelen. Har du inget konto där jag spelar och vill skapa ett så uppskattar vi om du stöttar oss genom att skapa ett konto via vår hemsida, klicka på bonusknappen nedan för att komma direkt till rätt spelbolag där spelet är lagt! Tack på förhand och lycka till!

speltips idag, speltips på fotboll, betting tips, odds, dagens bästa speltips, bet365
Speltips

Klicka på bonus knappen för att komma till samma spelbolag som speltipset är lagd på!

Speltips: Double Up
Odds: 2,35
Insats: 1 units

Spelstopp: lördag 15:00

Bonus Upp till 1500 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn