Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips idag, speltips på fotboll, dagens speltips, betting tips, odds, dagens bästa speltips

Double Up #242

av Lisandro Mare| Fotboll, Double Up
I dagens speltips har vi fått ihop en dubbel till oddset 2.33 och första matchen spelas i Singapore mellan regerande mästarna Albirex Niigata och Geylang. Albirex har möblerat om i laget helt och har endast målvakten kvar från förra säsongen, notera också att man inte värvat några kvalitet spelare heller. Resultat av detta är också tydlig såhär långt. Man ligger näst sist i tabellen, 1 vinst och 4 förluster samt 6-17 i målskillnad, vinsten kom mot sist placerade laget. Geylang har däremot behållit dem flesta avgörande spelarna och värvat bra så som Doi Tomoyaki som redan stått för 9 mål på 5 matcher! Med tanke på Albirex tapp och spelarna har inte hunnit samspela så tycker jag vi får bra odds på Geylang gör några mål i den målrika ligan! Andra matchen vi kombinera spelet med för att höja oddset hittar vi i Island i matchen mellan Valur - Fylkir!

Double Up är ett spel där siktet ligger på oddset runt 2 gånger pengarna, Insatsen är statisk där vi alltid satsar exakt samma belopp i varje spel. Det händer ibland att vi missar flera spel i rad så fundera noga på vilken insats som är lämplig för just dig, välj alltid det som känns mest bekvämt och chansa inte!! 

Jag rekommenderar att ni kör på samma bolag som mig för att få samma utbud/odds så ni slipper ändra i spelen. Har du inget konto där jag spelar och vill skapa ett så uppskattar vi om du stöttar oss genom att skapa ett konto via vår hemsida, klicka på bonusknappen nedan för att komma direkt till rätt spelbolag där spelet är lagt! Tack på förhand och lycka till!

speltips, fotbolls tips, oddset, rekat och klart, dagens speltips, speltips idag
Speltips

Tryck på bonus knappen för att komma till samma spelbolag som speltipset är lagd på!

Speltips: Double Up
Odds: 2,33
Insats: 1 units

Spelstopp: 12:00

Bonus Upp till 1500 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn