Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips idag, speltips på fotboll, dagens speltips, betting tips, odds, dagens bästa speltips

Double Up #245

av Lisandro Mare| Fotboll, Double Up
Det här speltipset spelas på söndag med start kl 7:00! Första matchen är från Australien mellan Tuggeranong Utd - Yoogali där bortalaget Yoogali har förlorat 12/12 matcher och har en målskillnad på hela 7-50!! Alltså 50 insläppta mål på 12 matcher! Hemmalaget är inte de bästa men har ändå vunnit 4 matcher och spelat 3 oavgjorda. Lagen har redan möts en gång den här säsongen och den vann Tuggeranong med hela 6-0! Under normala omständigheter så är det högst troligt att Tuggeranong ska vinna matchen med flera bollar och nu får vi ett överodds på asian handicap -1.5 till oddset 1.85! Åker vi på en mina så gör vi det men värdet finns där och då måste vi göra ett försök. Den andra matchen vi kombinerar spelet med är kinesiska matchen mellan Beijing Guoan - Wuhan Three Towns och totala oddset blir 2.90!!

Double Up är ett spel där siktet ligger på oddset runt 2 gånger pengarna, Insatsen är statisk där vi alltid satsar exakt samma belopp i varje spel. Det händer ibland att vi missar flera spel i rad så fundera noga på vilken insats som är lämplig för just dig, välj alltid det som känns mest bekvämt och chansa inte!! 

Jag rekommenderar att ni kör på samma bolag som mig för att få samma utbud/odds så ni slipper ändra i spelen. Har du inget konto där jag spelar och vill skapa ett så uppskattar vi om du stöttar oss genom att skapa ett konto via vår hemsida, klicka på bonusknappen nedan för att komma direkt till rätt spelbolag där spelet är lagt! Tack på förhand och lycka till!

speltips, fotbolls tips, oddset, rekat och klart, dagens speltips, speltips idag
Speltips

Tryck på bonus knappen för att komma till samma spelbolag som speltipset är lagd på!

Speltips: Double Up
Odds: 2,90
Insats: 1 units

Spelstopp: söndag kl 7:00

Bonus Upp till 1500 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn