Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

NK Celje - Rudar Velenje

av Lisandro Mare| Fotboll, Slovenien Prva Liga
Speltips: Celje har allting i sina egna händer och det är mycket som står på spel!

NK Celje - Rudar Velenje Speltips:
Otroligt viktiga poäng står på spel för hemmalaget Celje. Efter cirka tre månader paus har även den Slovenska ligan dragit igång och det återstår bara två matcher! Celje är idag storfavoriter och det med all rätt. Man placerar sig på en andra plats på 45 poäng, man har Aluminij på tredje plats med lika många poäng samt Maribor på fjärde plats med 43 poäng.

Andra samt tredje plats innebär Europa League och därför är det väldigt mycket som står på spel när man möter ligans sämsta lag. Efter denna har man en sista match och det är mot serie ettan Olimpija på bortaplan och där blir det inte lika enkelt att ta poäng.

Överlag är formen bra hos hemmalaget, på dem 7 senaste matcherna har man 5 vinster och 2 kryss med fina 17-3 i målskillnad. PS detta gäller enbart serie matcher!

Rudar ligger sist i tabellen och efter 25 omgångar har man enbart inkasserat in 10 poäng. Rudar har inte en enda vinst denna säsong, 10 kryss och 15 förluster och man har självklart gjort minst mål framåt samt släppt in flest mål bakåt. Rudar har absolut ingenting att spela om, det återstår två matcher och dem har 17 poäng upp till säker mark. Celje tar en bekväm seger?

Speltips: Celje asian -1.5
Odds: 1.67
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 21:00

Tryck här för att hämta bonus

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn