Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Dagens bomb?

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Speltips: Kvällens spel bygger vi på Real Madrid matchen, en stabil vinst ska man lösa utan problem och förhoppningsvis får man med sig några hörnor längs vägen!

Real Madrid – Mallorca Speltips:
Hemmalaget Real har hunnit spela tre matcher efter uppehållet och full pott har det blivit! Tre av tre vinster med fina 8-2 i målskillnad, starka resultat då man faktiskt mött både Valencia och Sociedad under loppet av tre dagar.

Kvällen spel kommer vi att bygga till oddset 1.63, ett spel som känns riktigt bra då Real bör dominera denna match totalt, spelförslaget är: Real vinst + Real får minst två mer hörnor än Mallorca. Hörnorna har suttit i 4 av dem 5 senaste hemmamatcherna och det med fin marginal, totalt har man fått med sig 34 hörnor och enbart 11 emot sig.

Dagens motståndare Mallorca är i en tuff sits och man kommer få det svettigt ikväll. Tabellmässigt placerar man sig på en 18:e plats vilket innebär nedflyttning. Jag tror inte man räknar med att vinna ikväll, deras fokus är med största sannolikhet att försöka kriga till sig 0-0 så länge det går.

Med det sagt så tror jag det blir en ensidig match, Real kommer äga bollen i offensiv planhalva medan Mallorca ligger lågt och försvarar krysset så länge som möjligt, lycka till!

Speltips: Real vinst + Real 3-vägshandicap hörnor (startar 0-1)
Odds: 1.63
Insats: 4/5 Units
Spelstopp: 22:00

Tryck här för att hämta bonus

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn