Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Team TG FF - Brommapojkarna

av Lisandro Mare| Fotboll, Sverige - Division 1 Norra
Dagens speltips hittar ni i svenska division 1 mellan Team TG FF - Brommapojkarna.

Team TG FF - Brommapojkarna
Hemmalaget Team TG ligger väldigt illa till och kommer med största sannolikhet spela division 2 fotboll nästa säsong, men tekniskt sätt har dem fortfarande möjlighet att rädda kontraktet och hänga kvar. Då krävs det vinster i samtliga kvarvarande matcher för Team TG samtidigt behöver Karlslunds IF förlora sina. Det låter långsökt men Karlsunds har en super tuff spelschema, idag gästar man serieledarna Vasalund, sedan möter man Team TG och avslutningsvis Haninge som spelar om uppflyttningsplatsen. Med andra ord behöver Team TG gå all in idag, allt annat än vinst så är man rökta!

Med det sagt så tror jag att man får en riktig jobbig dag då man möter ett av seriens bästa lag. Lagets form är dessutom under isen och har 5 raka förluster och med ett snitt på 3.8  insläppta mål per match!

Nu när det står klart att Vasalund IF vunnit serien så finns det andra platsen att spela om som ger en kvalplats till Superettan. Brommapojkarna har 53 poäng och sitter just nu på andra platsen men det är fler lag som blandar sig i den striden där både Haninge och Sylvia också har 53 poäng (1 match mer spelad) samt Sollentuna som har 51 poäng.

Det finns ingen tid att spilla och måste ta varje match på största allvar! Bromma har två lätta matcher framför sig nu innan ödesmatchen borta mot Vasaland som är revanschsugna efter 2-1 förlusten som kom i matchens 93:e minut! Man måste gå för en vinst idag och måste trycka på för målskillnaden som kan bli avgörande i slutändan, just nu har man bara 4 mål tillgodo Haninge.

Team TG måste fram och öppna upp sig och detta kommer givitvis passa Bromma bra i jakten på målen. Jag kör två spel på dem idag, den ena är att Bromma gör mål i båda halvlekar och det andra spelet är att dem gör minst 3 mål i matchen!  

speltips, tips, odds, betting, fotboll
Speltips

Missa inte vår nästa VIP session, för mer info klicka här --> www.vipbetting.se

Rygga spelet hos Bet365 och få upp till 1250 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →