Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Bournemouth - Wycombe

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Championship
Speltips: Idag har jag plockat fram två olika spel i matchen mellan Bournemouth och Wycombe. Detta är ett nytt sätt att spela på som jag tror kan gynna en i längden med tålamod och någorlunda kunskap!

Bournemouth - Wycombe Speltips:
En rätt ovanlig rek från min sida, håller på testa lite olika spelsystem och senaste veckan har detta gått riktigt bra för mig, betydligt bättre än förväntat. Det är lite högre odds än vad jag vanligtvis rekar men fint värde när man hittar rätt match.

Nu till själva spelförslagen och det är period spel ''när kommer första målet''. Det jag rekommenderar är att köra TVÅ spel, dem två man tycker är mest lockande, båda kommer inte resultera i vinst för det är omöjligt. Inför kvällens match har jag valt ut att målet kommer antingen mellan minut 1-10 till oddset 4.20 samt minut 11-20 till oddset 5.25. En rekommenderad insats är runt 1 unit per spel.

Med det sagt, nu behöver vi ett mål första 20 minuterna, låt oss säga att satsningen per spel är 1000 kr. Blir det mål inom 20 minuter så får vi in antingen 4200 eller 5250 kr, vilket innebär minimum 2200 kr plus.

Nu till lite statistik om matchen och varför värdet finns. Bournemouth är stora favoriter och det med all rätt, man har en fin form, gör många mål och möter ett av ligans sämsta lag, men även det laget som släppt in flest mål. Kollar vi Bournemouths fem senaste hemmamatcherna så har första målet trillat in minut 8,16,3,4 och 14. Alltså har något av våra spel suttit i fem raka matcher. Kollar vi på dem 8 senaste matcherna både hemma och bortaplan så har något av spelen suttit 7/8.

Detta har inte varit någon riktig rek, utan mer lite information hur jag tänker kring detta spel blandat med lite statistik. Vill man så kan man även chansa på 1 av spelförslagen för att öka den eventuella vinsten, dock föredrar jag att man lägger minst 2 spel. Vill man så kan man även utöka det till tre spel, första målet mellan minut 21-30 ger 6.25. Även då går man en slant plus, så länge målet kommer inom dem första 30 minuterna, ju senare, desto bättre oddsmässigt.

Dessa periodspel hittas via länken nedanför och som jag nämnde tidigare: tanken är att man lägger mindre summor och i längden är jag rätt övertygad att man kan gå bra plus, så länge man scoutar utbudet bra och väljer ut rätt matcher, eller matcher man har en bra feeling på. Statistik behöver inte vara ALLL, lycka till!

Speltips 1: Första mål mellan minut 1-10
Odds: 4.20
Insats: 1/5 Units

Speltips 2: Första mål mellan minut 11-20
Odds: 5.25
Insats: 1/5 Units
Spelstopp: 20:45

Ta del av spelen här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn