Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Hamburger - Karlsruher

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga II
Torsdagens speltips hittar ni i Bundesliga II mellan Hamburger - Karlsruher.

Hamburger - Karlsruher

Hamburger såg länge ut att knipa en av de två platserna som ger en direktuppflyttning till Bundesliga men med 4 matcher kvar att spela om så har man gjort det onödigt spännande för sig själva och kan även missa 3e platsen som ger möjligheten till kval för en uppflyttning. Hamburger ligger just nu på 3e plats med 51 poäng, 3 poäng mindre än andra placerade Furth och bara 1 poäng mer än 4e placerade Kiel som dessutom har 2 matcher mindre spelade. Det är ett getingbo och samtliga topp 8 lagen har chansen till avancemang.

Karlsruher har 44 poäng och ligger just nu på 8e plats men har en match mindre spelad än Hamburg. Vid en vinst idag och i sin hängmatch så är man definitivt med i matchen om avancemang till bundesligan.

Hamburg har 2 vinster på dem senaste 11 matcherna medan Karlsruher har 6 raka utan vinst men kryssat i 5 av dem.

Jag tror att vi kommer se en matchbild där båda lagen vill vinna och tycker att det blir svårt att förutse någon vinnare, därför tänker jag fokusera på hörnspelet. Hamburger och Karlsruhe är dem två lagen i ligan som har högst snitt med sina 6.27 och 6.07 slagna hörnor per match. På hemmaplan har Hamburger fått med sig i snitt 7.07 hörnor och fått emot sig 5.64  per match. På bortaplan har Karlsruher fått med sig 5.46 och emot sig 5.23 per match.

Med det sagt, oavsett vem som tar ledning så kan båda lagen skapa hörnor och därför tror jag att vi kommer att se många hörnor i matchen. Förra mötet mellan lagen slutade med 7-5 i hörnor.

Jag satsar 3.5 units på att det blir över 9.5 hörnor i matchen. 
 

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →