Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, serie b

Empoli - Cosenza

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie B
Speltips: Dagens spelförslag hittar ni i Italienska Serie B mellan Empoli - Cosenza.

Empoli - Cosenza
Jag är lite sen ute med reken så det får bli en kort analys. Spelet är över 4.5 hörnor i första halvlek. 3 matcher kvar att spela om, Empoli spelar om serieseger och behöver vinna idag då man har Lecce och Salernitana kvar att möta som ligger på 2a respektive 3e plats i tabellen.

Cosenza hittar vi på 17e plats i tabellen vilken är en kvalplats för nedflyttning och har 6 poäng upp till säker mark som är tagen av Prodenone. Vill man slippa kvalet så är det bara en vinst som gäller idag. Cosenza spelar mot Prodenone i sin sista match.

Empoli har ett väldigt högt snitt på slagna hörnor per match. På hemmaplan slår man i snitt 7 hörnor per match och får emot sig 4. Cosenza på bortplan slår i snitt 4,76 och får emot sig 5,53 hörnor per match.

Empoli brukar trycka på direkt från start vilket också resulterar många hörnor. Titta man på dem 3 senaste matcherna i första halvlek så har man 6-1, 6-3 och 4-2 i hörnor. Cosenza har 2-2, 4-2 och 2-4. Empoli kommer troligtvis starta med ett högt tryck direkt för att punktera matchen tidigt, hur vida man lyckas med det låter jag vara osagt men dem kommer aif att skapa hörnor framåt. Cosenza är inte heller främmande för att skapa hörnor och därför tror jag att över 4.5 hörnor i första halvlek är ett bra spel till oddset 1.72

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →