Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, serie a

Lecce - Monza

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Dagens speltips hittar ni i Italienska ligan mellan Lecce - Monza!

Lecce - Monza
Efter 5 spelade matcher har verken Lecce eller Monza vunnit någon match. Dock har Lecce plockat två poäng, en mot Napoli och en mot Empoli medan Monza parkerar sist i tabellen med 0 poäng. Det man behöver ta lite hänsyn till är att de lag som Monza hittills mött ligger bland topp 7 lagen i tabellen. Lecce har gjort 3 mål framåt och dessa har kommit på hemmaplan med 1 mål i varje medan Monza endast mäktat med 2 mål och 13 insläppta!!

Monza gjorde sist en riktigt bra första halvlek mot Atalanta och borde ha tagit ledningen med dem fina lägen man hade, men Atalanta gjorde en bra andra halvlek och tog vara på sina chanser genom att punktera matchen med 2-0. Ännu en match som Monza spelar fint framåt men får inte till det riktigt samtidigt som försvaret fortsätter att läcka!

Idag spelar Monza mot ett helt annat motstånd och möter ett klart svagare lag. Spelar man som man gjorde i första halvlek mot Atalanta så är jag övertygad att man hittar målet idag. Dock är försvaret fortsatt under all kritik och jag har svårt att se dem hålla nollan.

Mitt speltips är att båda lagen gör mål till fina 1.78 och jag satsar 2.5 units.

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Bonus 100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →