Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Maritimo - Casa Pia

av Marebros| Fotboll, Portugal - Primeira Liga
Dagens speltips hittar ni Portugal mellan Maritimo - Casa Pia!

Maritimo – Casa Pia
Maritimo har inlett säsongen på sämsta tänkbara sätt med 7/7 förluster och 4-22 i målskillnad!! Dem flesta av målet har kommit mot topp tre lagen Porto, Braga och Benfica där man släppte in 5 mål i varje möte mot dessa lag. Annars har det blivit förluster med 1 måls marginal.

Nykomlingen Casa Pia har däremot startat säsongen riktigt bra och ligger just nu på sjätte plats en poäng idag få dem hoppa upp två placeringar. Försvarspelet har hittills sett riktigt bra ut då man har hållit nollan i 5/7 matcher. På sina 7 inledande matcher har man vunnit 4 och förlorat 1. Förlusten kom mot ett väldigt starkt Benfica men dem fick kämpa hårt för att tränga sig igenom försvaret och vinna med 1-0.

Jag tycker att värdet ligger på Casa Pia som har en hög lagnmoral och spelar ett kompakt spel medan hemmalaget är väldigt pressat att plocka poäng!  2.40 i odds för den som vågar köra raka spelet men jag väljer att spela pengarna tillbaka på kryss till 1.70! Insats 2 units


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus 100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →