Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, serie a

Sampdoria - Roma

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Dagens speltips hittar ni i Italien mellan Sampdoria - Roma!

Sampdoria - Roma
Sampdoria ligger sist i tabellen och är tillsammans med Cremonese enda lagen i Serie A som ännu inte vunnit någon match. 3 kryss och 6 förluster samt 5-17 i målskillnad. Helt ärligt av det jag har sett är Sampdorias trupp inte bättre än så och de kommer få svårt att klara ett nytt kontrakt.

Roma ligger på 6e plats och hoppar upp två placeringar vid en vinst idag. Roma har såhär långt vunnit 6/9 matcher. Laget ser betydligt stabilare ut denna säsong än förra och gjort några smarta värvningar. Dybala missar dagens match men laget har ändå tillräckligt bra offensivt i form av Abraham, Zaniolo och Belotti som kommer skapa en hel del oreda för Sampdorias försvar. Sampdoria tillsammans med Sassuolo är lagen som Belotti gjort flest mål mot (9 mål vardera). Känslas säger att det lossnar för Belotti idag och gör sitt första Serie A mål i Roma tröjan!

Mitt speltips är Roma vinner till fina 1.72 och insats 3.5 units.


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus:100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn