Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips idag, speltips på fotboll, betting tips, odds, dagens bästa speltips

Snöboll - Steg 2

av Lisandro Mare| Fotboll, Snöboll
Dags för snöboll igen och vi är nu inne på steg 2. Dagens speltips består av en trippel som ni hittar i Tyskland och EM-Kval. Vi får 1,98 i odds och min insats är nu uppe i 1 003 kr! Lycka till!

Vi bestämmer inte i förväg hur många steg vi kommer att köra utan vi rullar snöbollen tills vi känner att det är dags att inkasser allt! Siktet är inställd på ett odds till ca 2 ggr pengarna så vi kan dubbla upp efter varje steg. Eftersom alla spelar efter sin plånbok och vi börjar med olika summor så kommer jag informera er om när vi cashar hem och hur mycket. Även om vi sätter spelet ofta så är bollen fortfarande rund och det finns inga garantier till en vinst.

Jag rekommenderar att ni kör på samma bolag som mig eftersom alla spel finns inte alltid på andra spelbolag. Har du inget konto där sedan tidigare och vill skapa ett så uppskattar vi om du stöttar oss genom att skapa ett konto via vår hemsida, klicka på bonusknappen nedan för att komma direkt till spelbolaget! Tack på förhand och lycka till!

Snöboll steg 2


Klicka här eller på bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus 120 SEK Gratisspel

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn