Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips idag, speltips på fotboll, betting tips, odds, dagens bästa speltips

Julkalender Lucka Nr 3

av Lisandro Mare| Fotboll, Julkalender
Vi missade dessvärre gårdagens spel men tänkte att vi ger detta en till chans. För att komma i fas så höjer vi oddset idag och när den sitter kör vi vidare enligt plan dvs. 1.20-1.30 i odds. Har ni några frågor och funderingar kan ni ställa dem under postade inlägget i vår Facebook grupp! Lycka till!

Konceptet i julkalendern är en form av snöboll som vi låter rulla ända till julafton. Vi öppnar en ny lucka varje dag ända fram till julafron där vi får ett odds mellan 1.20-1.30. Julkalender kommer köras som en snöboll. Första stegen kommer inte kännas så mycket men ju längre vi når desto mer kommer vinstsumman att öka. Personligen startar jag med 500 kr som insats och räknar man med ett snittodds på 1.25 så blir vinstsumman strax över 100 000 kr på julafton! Börjar ni med 100 kr så blir er vinst ca 20 000 kr!

Jag rekommenderar att ni kör på samma bolag som mig för att få samma utbud/odds så ni slipper ändra i spelet. Har du inget konto där sedan tidigare och vill skapa ett så uppskattar vi om du stöttar oss genom att skapa ett konto via vår hemsida, klicka på bonusknappen nedan för att komma direkt till spelbolaget! Tack på förhand och lycka till!

Julkalander Lucka Nr 3


Klicka här eller på bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus 120 SEK Gratisspel

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn