Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Kampanjer

15 i odds i EM-finalen
Idag spelas EM-finalen mellan Spanien - England och det finns fina oddsboost att hämta! Första boosten hittar ni hos Comeon där du får 15 i odds på att England vinner EM! Andra superoddset finns hos Snabbare där du också får 15 i odds men på att Spanien vinner EM! Länkarna till superoddsen hittar du nedan!

Em-final, oddsboost, super odds, speltips, betting, fotboll
Speltips

Tryck på gula länken för att få 15 i odds på att England vinner EM --> https://bit.ly/3W25AE7
Tryck på gula länken för att få 15 i odds på att Spanien vinner EM --> https://bit.ly/3VV5Wwg


OBS!!
Att spela på båda garanterar en vinst oavsett vilket lag som tar hem guldet!

Tänk på att boosten gäller endast för nya spelare!
18+ År - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se

Super oddset 15 x pengarna
Genom denna länk kan du ta del av välkomsterbjudandet med ett super odds till 15 gånger pengarna på att Frankrike tar sig vidare i dagens EM-semifinal mellan Spanien - Frankrike! Erbjudandet gäller endas för nya spelare och va noggrann med att följa stegen som du hittar under rubriken Gör såhär efter du har tryck på GÅ TILL SUPER ODDSET!


18+ År - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se

GÅ TILL SUPER ODDSET
Välkomst-BOOST 10.00x
Genom denna länk kan du ta del av en välkomstboost till 10 gånger pengarna i EM-matchen på att England vinner mot Slovakien. Erbjudandet gäller endas för nya spelare och va noggrann med att följa stegen som du hittar under rubriken Gör såhär efter du har tryck på GÅ TILL VÄLKOMSTBOOSTEN!


18+ År - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se

GÅ TILL VÄLKOMSTBOOSTEN
VälkomstBOOST 15 i odds
Genom denna länk kan du ta del av en välkomstboost som ger 15 gånger pengarna på båda lagen gör mål i EM matchen mellan Polen - Nederländerna!! Erbjudandet gäller endas för nya spelare och va noggrann med att följa stegen som du hittar under rubriken Gör såhär efter du har tryck på GÅ TILL VÄLKOMSTBOOSTEN!


18+ År - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se

GÅ TILL VÄLKOMSTBOOSTEN
Välkomstboost 7.00 i odds!
Genom denna länk kan du ta del av en välkomsboost där du får 7 gånger pengarna på att det blir mål i första halvlek mellan Olympiakos - Fiorentina! Erbjudandet gäller endas för nya spela och va noggrann med att följa stegen som du hittar under rubriken Gör Såhär efter du har tryck på GÅ TILL VÄLKOMSTBOOSTEN!


18+ År - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se

GÅ TILL VÄLKOMSTBOOSTEN
SUPERBOOST 20 i odds!
Genom denna länk kan du ta del av en SUPERBOOST där du får 20 gånger pengarna på att Leverkusen vinner över Atalanta i Europa League-finalen. Erbjudandet gäller endas för nya spela när ni väljer BonusBoost vid första insättning! Observera att du inte behöver omsätta vinsten, den kan du casha ut när du vill.
GÅ TILL SUPERBOOSTEN
@8.00 på Sverige vinner
Snabbare ger ODDS BOOST @8.00 på att Sverige vinner Hockey VM, detta är dubbelt så högt odds jämfört med vad andra spelbolag ger. Tryck på GÅ TILL ODDS BOOSTEN knappen för att komma direkt till spelet!
GÅ TILL ODDS BOOSTEN
City & Arsenal vinner @5.00
ODDS BOOST i Premier League där Hajper erbjuder oss spelare 5 i odds på att Manchester City och Arsenal vinner vilket är i princip lite mer än dubbelt så högt odds jämfört med andra spelbolag. Tryck på GÅ TILL ODDS BOOSTEN knappen så kommer du direkt till spelet ifyllt och klart!
GÅ TILL ODDS BOOSTEN

För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn