Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Man United nekar Inter Milans tunga bud för Romelu Lukaku
Manchester United har nyligen avslagit ett 632 miljoner kronors bud från Inter Milan för anfallaren Romelu Lukaku.

speltips, tips, odds, betting, lukaku
Lukaku

Budet faller långt under Uniteds värdering av den 26-årige belgiske anfallaren som kom med i truppen för två år sedan från Everton för hela 880 miljoner kronor.

Lukaku deltog ej i lördagens pre-season seger mot självaste Inter Milan, vars coach Antonio Conte påpekade fortfarande är sitt främsta mål i nuläget.

“Jag anser honom som en spelare som kan förbättra vårt lag”, säger han.

“Det är inte rätt att tala om spelaren allt för mycket just nu eftersom han fortfarande är en Manchester United-spelare, och därför måste vi visa stor respekt för klubben, dess spelare samt mina egna spelare”.

Under fredagen erkände Conte att han hade försökt värva Lukaku medan han var tränare för Chelsea, 2016-2018. “Du vet att jag gillar den här spelaren”, lade han till.

Inters intresse i den belgiske anfallaren kan ha mycket att göra med Mauro Icardis framtid i laget, då han inte följde med laget på dess pre-season turné i Asien och att ryktena om att han ska lämna verkar sanna.

När Conte fick frågan angående den argentinske anfallaren svarade han med följande mening; “Klubben var mycket tydlig att Icardi är utanför Inters projekt. Det här är verkligheten”.

[bild]

Lukaku missade båda Uniteds turneringsmatcher i Australien på grund av skada innan han även satt ut lördagens match i Singapore.

“Om du är en spelare som inte klarat av att träna under en vecka, samt missar tre matcher nu, tror jag att han är orolig”, säger Uniteds tränare Solskjaer. “Han arbetar på att försöka komma tillbaka på planen igen, så låt oss se hur lång tid det tar. Det är hans fotled”. 

“Jag tycker att vi klarat oss riktigt bra utan Romelu, men vi alla vet att han är en av världens bästa anfallare”.