Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Nyheter

Liverpool möter Tottenham på Anfield
Ibrahima Konate kan vara tillbaka i Liverpools startelva mot Tottenham Hotspur på söndag, bekräftar Jürgen Klopp.

speltips, tips, odds, betting, fotboll. premier league
Foto: George M. Groutas/flickr CC0

Liverpool-centernIbrahima Konate kan återvända till Liverpools lag mot Tottenham Hotspur efter att ha vilat i veckans match mot West Ham United. Jurgen Klopp bekräftade på en presskonferens på fredagen att mittbacken är tillgänglig för spel. Diogo Jota fick en smäll på ryggen i förra matchen men Klopp tror att anfallaren kommer att kunna spela. Klopp sa att Naby Keita kommer troligen att träna men Roberto Firmino är fortfarande skadad.

Klopp diskuterade också varför han inte gjorde några ändringar i startelvan på tre Premier League-matcher i rad och förklarade att han ville ge spelarna chansen att hitta en rytm och bli vana vid den nya formationen. Han sa också att han gillade vad han såg på träningen från spelarna som inte startade, vilket gav honom möjligheten att byta upp laget i framtiden. Mohamed Salah kommer att göra sin 300:e framträdande för Liverpool i söndagens match.

Tottenham kommer att vara utan sin målvakt Hugo Lloris, som skadade sig under förlusten mot Newcastle United förra helgen och missade matchen mot Manchester United på torsdagskvällen. Rodrgio Bentancur, Yves Bissouma, Emerson Royal och Ryan Sessegnon är också borta för gästerna. 

Källa: Liverpools officiella hemsida


För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn