Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Nyheter

Ronaldo imponerar
Cristiano Ronaldo svarade på kritik genom att göra mål i Al-Nassrs 4-0-vinst i Saudi Pro League.

speltips, tips, odds, bettibng, fotboll, ronaldo
Al-Nassr publik. Foto Wikimedia/Flickr CC0

Al-Nassrs senaste match i den saudiska proffsligan blev en imponerande uppvisning av fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo, som lyckades tysta sina kritiker med en stark insats på planen. Ronaldo öppnade målskyttet redan efter fyra minuters spel och Al-Nassr fortsatte sedan att dominera matchen mot motståndarlaget Al-Raed, med ytterligare tre mål från Abdulrahman Ghareeb, Mohammed Maran och Abdulmajeed Al Sulaiheem.

Men Ronaldos prestation kommer efter flera kontroverser på klubben, där både klubbens president och en del supportrar krävt att han ska utvisas från Saudiarabien på grund av en kontroversiell gest han gjorde nyligen. Trots detta har Ronaldo och klubben tagit ställning för varandra och förnekat rykten om interna konflikter. Ronaldo har också kämpat med personliga problem, inklusive rykten om en svår period i hans förhållande med Georgina Rodriguez.

Med segern mot Al-Raed har Al-Nassr nu tagit upp jakten på ligaledarna Al-Ittihad och ligger bara tre poäng bakom dem inför nästa match. Ronaldos form och prestation blir därmed viktig för klubbens chanser att vinna ligan.

Det återstår att se vad framtiden har att erbjuda för både Ronaldo och Al-Nassr, men den senaste matchen visar på att de kan räkna med en stark prestation av Ronaldo.

Källa: Goal


För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn