Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Nyheter

Jerome Rothen om Messi
Lionel Messis PSG-karriär har kallats en "total fiasko" av Jerome Rothen på grund av hans bristande "professionella samvete".

speltips, tips, odds, betting, fotboll, messi
Messi, foto: Pixabay CC0

Lionel Messis sejour i Paris Saint-Germain har visat sig vara en total katastrof enligt Jerome Rothen, som välkomnar nyheten om hans snara avfärd från klubben. Messi, som nyligen besökte Saudiarabien som turistambassadör för staten, har fått en tvåveckors avstängning av PSG och hans kontraktsförlängning är nu allvarligt hotad. Rothen, som inte har varit rädd för att kritisera den argentinska stjärnan tidigare, lät ingen tvekan om sin åsikt om Messis avgång.

"För att vara ärlig är det skrämmande att höra detta," sa den före detta PSG-spelaren till RMC Sport. "Det stör mig ännu mer eftersom du vet vad jag tycker om Messis år i PSG, om hans ankomst, varför han kom, varför han vill förlänga. Det handlar bara om pengar i slutändan. PSG var den enda klubben som kunde ge honom vad han ville ha. Den enda. Han skulle vilja återvända till Barcelona men kan inte, så han är blockerad och försöker nu förlänga, försöker klia ännu mer på qatarierna."

Rothen uttryckte också sitt missnöje över Messis resa till Saudiarabien, som ägde rum bara några timmar efter PSG:s förlust mot Lorient i Ligue 1. "Jag ifrågasätter inte Lionel Messis fantastiska karriär eller talang, men hans ankomst till PSG är en total katastrof. Och att se att han inte ens har yrkesetiken att säga till sig själv 'ur ett imageperspektiv kan det vara olämpligt för mig att åka dit eftersom jag var mer än värdelös mot Lorient och vi ansågs vara förlorare under hela matchen.' När laget lider, lider han ännu mer. Det är inte möjligt när vi talar om världens bästa spelare."

PSG:s trista 3-1-förlust mot Lorient lämnar Christophe Galtiers lag endast fem poäng före Marseille på andra plats med fem matcher kvar att spela om. Med Messis avstängning och en osäker framtid i klubben kan det mycket väl vara så att hans nästa destination blir utanför Europa.

Källa / Goal


För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn