Betway SE Sports Boost Banners

Nyheter

Tottenham Hotspurs - Son skadad resten av säsongen?
Tottenham Hotspur-manager Jose Mourinho förväntar sig inte att Son Heung-min kommer att spela igen den här säsongen och säger att klubbens skadesituation “inte kunde varit värre”.

Speltips, Betting, Sport, Nyhet, News, Fotboll, Son, Tottenham, Kane, Mourinho
Mourinho skämtar om att ta in före detta anfallaren Peter Crouch, som svarar på Twitter att han är redo

Inga alternativ till anfallet

Den sydkoreanska anfallaren Son, 27 år gammal, kommer att opereras den här veckan efter att ha skadat armen kraftigt under söndagens 3-2 seger mot Aston Villa, där han gjorde två mål.

Tottenham är redan utan den engelske anfallaren Harry Kane som slet upp sin skada mot Southampton i januari.

“Jag tänker inte räkna med honom igen den här säsongen”, sa Mourinho.

Tidigare under tisdagen sades i ett uttalande från Spurs att Son - som har gjort mål i sina fem senaste matcher för klubben - skulle vara utanför laget “i några veckor” med sin skada.

Mourinho tillade: “Om han spelar två eller tre matcher beror det på att presschefen är väldigt optimistisk, och jag hoppas att han har rätt. Men jag tänker inte på det”.

“Vi kommer att sakna honom. Klubben skrev ett fint uttalande. Om jag var den som skrev uttalandet, skulle jag skriva annorlunda”.

Sons frånvaro innebär att den 27-årige brasilianaren Lucas Moura, 22-årige holländaren Steven Bergwijn, signerad i januari, och irländska Troy Parrott är Tottenhams enda passande anfallare, även om Mourinho tror att 18-årige Parrott “inte är redo att spela på senior-nivå”.

“Situationen kunde inte varit värre. Det är uppenbart”, tillade portugisen. “Det finns inget vi kan göra. Vi kommer att spela med de spelarna vi har tillgängliga”.

“Jag var tidigare orolig över att inte ha några anfallare att rotera med på bänken, nu har jag inte ens några anfallare på planen”.

“Mina tankar är att Troy Parrott inte är redo och Ryan Sessegnon är inte en anfallare”.

“Inga strikers, ingen öppen marknad. Ingenting. Den enda hjälp vi kan få är från vår publik, Tottenham-supporters. Det är det enda jag ber om, för spelarna kan jag inte begära mer från än vad de redan ger”.

Mourinho skämtade om att han kunde försöka med före detta engelska anfallaren Peter Crouch, och 39-åringen svarade på Twitter genom att säga: “Jag är redo Jose”.